Συνεργασία

Συνεργάτες

Συνεργάτες
Ακολουθήστε μας

Ανακοίνωση συνεργασίας με την εταιρεία Queen Clean

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Queen Clean», η οποία κατέχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της καθαριότητας προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού για γραφεία, κοινότητες και κτίρια. 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την υλοποίηση έργων μεγάλου εύρους καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας καταστήματος στη περιοχή της Λευκάδας.

Οι δύο εταιρείες έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν συνδυασμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για:

Ο όρος Απεντομώσεις αφορά την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων, καθώς και τον έλεγχό του. Η απεντόμωση επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους, σημαντικότεροι εξ’αυτών είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, η εφαρμογή gel,  ο νεφελοψεκασμός,  ο υποκαπνισμός (fumigation), η χρήση φερομονικών παγίδων και εντομοπαγίδων σύλληψης για έρποντα και ιπτάμενα έντομα.

Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. Η παρουσία ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, μολύνουν το περιβάλλον και τα τρόφιμα με τα κόπρανά τους (σαλμονέλες, παράσιτα όπως Hymenolepis diminuta) και με τα ούρα τους (λεπτόσπειρες).

Οι Απολυμάνσεις – μικροβιοκτονία  αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη διαδικασία για την διασφάλιση της υγιεινής ενός χώρου. Πρόκειται για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου σε διάφορους χώρους για παράδειγμα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κουζίνες και κυρίως σε χώρους που το μικροβιακό φορτίο είναι υψηλό.

Απωθήσεις πουλιών: Τα πουλιά σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται πολύ ενοχλητικά στην κοινή συνύπαρξή τους με τον άνθρωπο. Κάνοντας φωλιές σε διάφορα δυσπρόσιτα σημεία, σε σπίτια και καταστήματα, δημιουργούν εστίες μόλυνσης.

Απωθήσεις φιδιών: Η ύπαρξη φιδιού σε ένα κατοικημένο χώρο, πάντοτε προκαλεί τρόμο και ανασφάλεια στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα φίδια είναι μη δηλητηριώδη αλλά κανείς δεν πρέπει να αγνοεί έναν κίνδυνο που καραδοκεί κάτω από μία πέτρα ή ένα κούτσουρο.  

 Η τεχνολογία Microsplitting αποτελεί επανάσταση στην βιομηχανία καθαρισμού.  Φιλική στο περιβάλλον, διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές.

Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας.

Πλεονεκτήματα του καθαρού γραφείου

  • Βελτιώνει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
  • Μειώνει το άγχος και βελτιώνει την άνεση.
  • Μεταφέρει σοβαρότητα.
  • Μεταφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • Πιο ευχάριστη και κομψή εικόνα.

Οι διαφορετικές εργασίες καθαρισμού σε σχολεία , κέντρα κατάρτισης ή πανεπιστημιακές σχολές, απευθύνονται στον προγραμματισμό για την ικανοποιητική αντιμετώπιση της ολοκληρωμένης συντήρησης .

Ο καθαρισμός της πολυκατοικίας μας είναι πολύ σημαντικός γιατί περνάμε το μεγαλύτερο χρόνο της ζωής μας μέσα σε αυτή.  Η σωστή καθαριότητα μας προστατεύει από πολλές αρρώστιες και αλλεργίες θέτοντας τους αγαπημένου μας  υγιείς και ασφαλείς.

Ο καθαρισμός των νοσοκομείων είναι πολύ σημαντικός και τα κέντρα υγείας είναι μέρη που έρχονται πάντα σε επαφή με μικρόβια και μικρόβια λόγω μολυσμένων ασθενών. Η εξάπλωση μιας ασθένειας μπορεί να αποφευχθεί εάν η διαδικασία καθαρισμού εκτελείται σωστά. Η συχνότητα καθαρισμού πρέπει να είναι σταθερή και μέσω διαδικασιών που απολυμαίνουν και αποστειρώνουν όλα τα μέρη και τα αντικείμενα μέσα στο νοσοκομειακό κέντρο.

Υπηρεσίες τεχνικής συντήρησής.

  • Ανελκυστήρων, Πυρασφάλεια, Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές εργασίες κ.τ.λ

Προμήθεια αναλώσιμων.

  • Γραφική ύλη – Αναλώσιμα κουζίνας & μπάνιου.

Υπηρεσίες ασφαλείας.

  • Patrol / τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας / έκτακτες & στατικές φυλάξεις κ.τ.λ

Υπηρεσίες κηπουρικής.

  • Διαμόρφωσή και περιποίηση χώρου και κήπου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύχρονη και πολύτιμη εμπιστοσύνη σας!!!