Υπηρεσία καθαρισμού κτιρίων και Επαγγελματικών χώρων

Ακολουθήστε μας

Η υπηρεσία καθαρισμού κτιρίων και Επαγγελματικών χώρων μας είναι εστιασμένη έτσι ώστε οι εταιρείες ή τα ιδρύματα να μην χρειάζεται να ανησυχούν για οτιδήποτε σχετίζεται με υπηρεσίες καθαρισμού και βοηθητικές υπηρεσίες.

Ως εταιρεία καθαρισμού με μεγάλη ιστορία, προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση όλων των τύπων κτιρίων : Γραφεία, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Καταστήματα, Κατοικίες, Μουσεία, Πολιτιστικά κέντρα, Αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο καθαρισμός κτιρίων απαιτεί μια διεπιστημονική ομάδα, εξειδικευμένα μηχανήματα και συγκεκριμένες γνώσεις που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε κατάλληλες λύσεις για κάθε τύπο ιδιοκτησίας:

  • Καθαρισμός με το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις μετά από ενδελεχή μελέτη των αναγκών και των χαρακτηριστικών του κτιρίου.
  • Φροντίδα εσωτερικού και εξωτερικού της κατασκευής, προσφέροντας τους απαραίτητους πόρους.
  • Συγκεκριμένες λύσεις για συγκεκριμένες ή συγκεκριμένες ανάγκες όπως αφαίρεση γκράφιτι, έλεγχος πρόσβασης, εξόντωση αρουραίων, προμήθειες υγιεινής κ.λπ.
  • ECO φιλικός καθαρισμός που φροντίζει για την υγεία του κτιρίου, των επίπλων και των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν.

Ο καθαρισμός κτιρίων μας προσφέρει εξειδικευμένη συντήρηση προσαρμοσμένη σε κάθε ανάγκη, έτσι ώστε ο πελάτης να αφιερώνει όλο τον χρόνο του προσθέτοντας αξία στην εργασία του ή απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο του.

Για καλύτερη πρόληψη λοιμώξεων που οφείλονται σε ιογενείς ή βακτηριακές ασθένειες, αυτή η υπηρεσία μπορεί να συμπληρωθεί με τη συγκεκριμένη υπηρεσία καθαρισμού απολύμανσης .