Η Εταιρεία Μας

Ακολουθήστε μας

Η Γεωπονική Επιλογή, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία υγειονομικής προστασίας κατοικημένων χώρων, με έδρα τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Επιστημονικός υπεύθυνος της Γεωπονικής Επιλογής και ιδιοκτήτης είναι ο Φασούλας Άγγελος, γεωπόνος M.Sc., απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με πολυετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων ( συγκεκριμένα από το 2011).

Αντικείμενο της Γεωπονικής Επιλογής είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καταπολέμηση εντόμων (απεντόμωση), την καταπολέμηση τρωκτικών (μυοκτονία), την καταπολέμηση μικροβίων (απολύμανση), την απώθηση ερπετών (οφιοαπώθηση), την απώθηση πουλιών κ.ά.

Χάρη στην άριστη γνώση του αντικειμένου, το σύγχρονο εξοπλισμό, τη συνεχή ενημέρωση για νέες τεχνικές, η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένη λύση για κάθε είδους παράσιτα με τρόπο ασφαλή για τα παιδιά και τα ζώα, διασφαλίζοντας την υγειονομική προστασία των διαφόρων κατοικημένων χώρων.

Τα σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η εταιρεία παρέχει έγκυρο κατάλληλο πιστοποιητικό για κάθε υγειονομικό έλεγχο (κατά HACCP, ISO).