Απωθήσεις

Απωθήσεις
Ακολουθήστε μας

Απωθησεις πτηνων

Τα πουλιά σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται πολύ ενοχλητικά στην κοινή συνύπαρξή τους με τον άνθρωπο. Κάνοντας φωλιές σε διάφορα δυσπρόσιτα σημεία, σε σπίτια και καταστήματα, δημιουργούν εστίες μόλυνσης.

Επίσης μεταφέρουν πολλά επιβλαβή για τον άνθρωπο έντομα όπως ψύλλοι, ψείρες, τσιμπούρια κ.ά. Τέλος δημιουργούν πρόβλημα στις κτιριακές δομικές κατασκευές με τα όξινα περιττώματά τους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απώθηση των πτηνών από τους κατοικημένους χώρους. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι όπως ακίδες, δίχτυα, συσκευές αναπαραγωγής κραυγών αρπακτικών κ.ά. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται μία νέα μέθοδος εφαρμογής οπτικού απωθητικού σε μορφή γέλης (gel), το οποίο τοποθετείται στους χώρους που συχνάζουν τα πουλιά και δημιουργεί σε αυτά, την ψευδαίσθηση της ύπαρξης φωτιάς.

Απωθησεις φιδιων – Οφιοαπώθηση

Η ύπαρξη φιδιού σε ένα κατοικημένο χώρο, πάντοτε προκαλεί τρόμο και ανασφάλεια στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα φίδια είναι μη δηλητηριώδη αλλά κανείς δεν πρέπει να αγνοεί έναν κίνδυνο που καραδοκεί κάτω από μία πέτρα ή ένα κούτσουρο. 

Φυσικά τα φίδια, επισκέπτονται έναν χώρο, όχι για να το «στοιχειώσουν» αλλά για να καλύψουν τις φυσικές τους ανάγκες όπως τροφή, θερμορρύθμιση, αναπαραγωγή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απώθηση των φιδιών από κατοικημένους χώρους με την εφαρμογή ειδικών απωθητικών εγκεκριμένων σκευασμάτων ακίνδυνων για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Τα σκευάσματα που εφαρμόζει η εταιρεία μας είναι σε υγρή ή κοκκώδη μορφή. Επίσης αναλόγως την περίπτωση μπορεί να εφαρμοστούν ειδικά σκευάσματα σε δοχεία – περιέκτες, τα οποία τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία σε ένα χώρο για την απώθηση των φιδιών.